Om oss

Salgsavdeling

Moss Bilsenter AS er forhandler av bilmerkene Mitsubishi og Citroën. I tillegg utfører vi service og vedlikehold på de fleste bilmerker. Fra vårt sentralt beliggende bilanlegg på Høiden selger vi ca 400 nye og brukte biler årlig. Vi er 14 ansatte med lang erfaring og høy kompetanse. Velkommen innom for en bilprat!

Vi bryr oss

Hvor ofte kjøper du ny bil? Hvor langt kjører du?

Disse spørsmålene vil få mange ulike svar ettersom hvem vi spør. Bilkjøp er en stor begivenhet, for vi kjøper ikke bil hver dag. Ofte er det den største investeringen vi gjør etter boligkjøp. Derfor har vi satt oss om mål at dere kunder skal være våre ambassadører. Det betyr at vi må jobbe hardt for å gi deg den beste kundeservicen. Det gjør vi gjennom våre verdier:

• Profesjonalitet
• Tydelighet
• Pålitelighet
• Trygghet

Om du trenger ny bil eller service, skal vi gjøre vårt for at du får en flott bilopplevelse. Om du skal ha ny bil, bruktbil eller en service, er vi et kompetansesenter for Mitsubishi og Citroën på Høiden i Moss, lett tilgjengelig rett ved Rygge Storsenter.

De gode opplevelsene skal fortsette når du skal ha service eller reparasjoner. Teamet vårt er utdannet via merkenes kurs- og kompetansesentre og har siste type av feilsøkningsutstyr for din bilmodell.

Ingen handler bil hver dag.  Kjøp av bil, enten det er ny eller brukt bil, er ikke som å handle melk og brød. For dem fleste av oss er det en begivenhet og noe man gleder seg til, enten man har et entusiastisk eller mere praktisk forhold til bil så er det å kjøpe bil en stor og avgjørelse. For folk flest er bilen viktig, derfor synes vi som jobber hos Moss Bilsenter at du som kunde skal føle deg like mye hjemme hos oss som kunde som det vi som ansatte gjør det. Vårt mål er at våre kunder skal være våre beste selgere, siden de som er fornøyd gjerne forteller dette videre til sine venner, familie og bekjente.
 

*
*
 
Captcha